Blesk.cz

|
Twl.... Ty nejsi cestovatel, ale totální posera, co lítá s CK
až uvidíš v jakých podmínkách tam místní ty jejich lektvary prodávaj tak tě přejde chuť - tedy pokud máš 5 pohromadě není problém si koupit normál chlast, ale tohle bych nedal...když se jim občas něco nepovede prej pár lidí má těžký příznaky...osobně jsem projel celej zanzibar a radši si dám coctail nebo pivo z rozumných zdrojů
není nebezpečný pít Konyagi koupené od domorodců
Děkuji za odpověď,ale měl jsem spíž na mysli prodej alkoholu v obchůdcích někde v okoli,nebo při výletech do města.Děkuji.
Teda ne přímo fotky,ale odkazy.
Najeďte si tady na téma Zanzibar a najděte si příspěvek od Kris24 ze dne 29.10.01.03 hod.Má tam ofocený nápojový lístek.Už jsem to tu někde psala.Sice je to z hotelu Palumbo,ale myslím si,že se ty ceny + - moc lišit nebudou.
Zdravím,tato otázka o alkoholu mě napadla již při výběru zájezdu,ale nepodařilo se mi zjistit žádnou informaci.Snad se to podaří.
Zdravím všechny cestovatele,
můje otázka směřuje na ty, kteří již byli na Zanzibaru a to především s CK a využili služeb all inclusive. Koukala jsem, že většina hotelů nabízí soft all inclusive a v případě, že chce mít do all zahrnut i alkohol musíte si připlatit, konkrétně Exim to nabízí za 5 000 kč (!) na osobu. Zajímalo by mě, jaké jsou tedy cca ceny za pivko, nebo víno (koktejl) v hotelech? Nejsem žádný alkoholik, ale ráda si dám po večeři 1-2 sklenky vína nebo případně ochutnám koktejl. Přijde mi, že zaplatit pro 2 osoby 10 000 navíc za pár sklenička vína je až moc.
Budu vděčná za jakékoliv info : )